10.8.06

Γκουχ-γκουχ

Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να πιάσω τσιμπούρια για το υπόλοιπο του βίου μου!
Image Hosted by ImageShack.usΟ λόγος; Ψέκασα την πολυλατρεμένη μας Τσάκι με αντιτσιμπουρικό, καθόσο η δίμηνη συγκατοίκηση με τη μάνα μου τη φιλοδώρησε με τσιμπούρια-φασολάκια (την Τσάκι, όχι τη μάνα μου). Τα ανακαλύπτω μόλις την παρέλαβα και της έκανα μπάνιο και στο παρατσάκ γλύτωσα το έμφραγμα γοργόνα-πράμα.... Τηλεφωνώ πανικόβλητη στο γιατρό της και μου λέει ότι να βάλω το τάδε σπρέι, αλλά να ΜΗΝ την έχω πλύνει για 3 ημέρες... Οπότε περίμενα να περάσουν οι μέρες από το μπάνιο της και σήμερα το απόγευμα βάζω γάντια, βγάζω βούρτσες, Image Hosted by ImageShack.usβγάζω και την Τσάκι από το σπίτι της και αρχίζει η οδύσσειά μου. Διότι, κάθεται ο σκύλος να τον ψεκάσεις; Δεν κάθεται! Τη μια να θέλει να μασήσει τη βούρτσα, την άλλη να θέλει να δαγκώσει τα γάντια μου, Image Hosted by ImageShack.usτην τρίτη να στιρφογυρίσει επειδή έτσι της κάπνισε...δράμα! Με τα πολλά της κάνω το τρίχωμα-αχινό με την βούρτσα, ψεκάζω, παλεύω και τρίβω....μέσα σε αυτό το χορό, "φυσικά" είσέπνευσα και λίγο σπρέι και βήχω ακόμα!
Update: Αν μη τι άλλο. το σπρέι δούλεψε! Σήμερα το πρωί είχαν εξαφανιστεί όλες οι τσιμπουρο-κύστες από το τρίχωμά της! Χαλάλι ο βήχας!

11 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Ευτυχώς η Νταίζη δεν έχει πιάσει τσιμπούρια γιατί θα φρίκαρα. Να βάζετε από το Μάρτιο και μετά την ειδική αμπούλα. Είναι πολύ αποτελεσματική.

An-Lu είπε...

κι εγώ φρικάρησα! Σα χαζομαμά πρέπει να ακουγόμουνα στον κτηνίατρο!

(Αμπουλα; Νόμιζα ότι με το λουράκι ήταν ασφαλής....μερσί)

Σταυρούλα είπε...

Τι τραβάτε κι εσείς οι ...γονείς! :ΡΡΡ
Να προσέχεις με τα σπρέι, μην πάθεις καμιά αλλεργία! :)

An-Lu είπε...

@ renata
ευτυχώς το γλύτωσα αυτό, διότι ήταν "οικολογικό" σπρέι χωρίς προωθητικό!!!!!

Unknown είπε...

Έτσι έτσι...

ellinida είπε...

Ψιτ γοργονίδιον , μιά και τελειώσες με την Τσάκυ έλα από δω να κάνεις και τα ψοφόσκυλα μου !
Καλημέρα μικρή μου .
ματς μουτς

An-Lu είπε...

@ darth
Έτσι και χειρότερα!

@ ελληνίς

Με τα πρωτοβρόχια!
Πόσα να σου χρεώσω το κεφάλι;
;-)))

zizugataki είπε...

ellinida ε όχι και ψωφοσκυλα.
Που να προσπαθήσεις να βάλεις και σε γάτα σπρέυ ή άμπουλα. Και αυτό κάθε 40 μέρες. Έκεί είναι που γίνεται χαμός.

Ανώνυμος είπε...

MAKARI NA BOROUSAME NA XEPASTREPSOUME KAI ALLA "TSIMPOURIA" TOSO EUKOLA!!!!

An-Lu είπε...

@ ζιζού
ωχχχχχχχχχχχχ! ;-)

@ ξενικουλίνι

Ποιούς έχεις κατά νου κουμπαρούλα;

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! wausau plastic surgeon silicon implant rhinoplasty rhinoplasty aurora colorado People talking big dicks best free phendimetrazine 105 rhinoplasty before and after bruise face Travel insurance turkey Online payment my account compactflash advertise your music real estate appliances and services Laser tattoo removal belleville dr conrod rhinoplasty penis enlargement pill catback exhaust matrix toyota radar detector Adkins diet cholesterol what is sodium chloride rhinoplasty Medical journal breast enhancement ethnic rhinoplasty in atlanta