7.7.06

Χθες το απόγευμα

Τελικά έχουμε την τάση να υποτιμούμε τις αντοχές μας!
Έχθές συναντήθηκα με τη φίλη μου τη Ρ. η οποία μένει Αγγλία και έρχεται 2-3 φορές το χρόνο στα πάτρια εδάφη. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο για φαγητό (τίποτα το εξωφρενικό, από μια σαλάτα-γίγας η καθεμιά μας και μοτσαρέλα-σε-ντομάτα για ορεκτικό) και ενημέρωση του τελευταίου εξαμήνου εκατέρωθεν. Στη συνέχεια συνάντησα το βίκτωρα και πήραμε την άγουσα για το σπιτάκι μας. Οι άνεμοι στην Αττική Οδό ήταν ιδιαίτερα αισθητοί, γεγονός που με έκανε να οδηγώ με την αδρεναλίνη πέρα από το κόκκινο.
Φτάνουμε καλά, αλλά με την είσοδο στο σπίτι, μας πιάνει μια μυρωδιά βόθρου... Ξεκουραζόμαστε λίγο (η αρχική μας πρόθεση ήταν να φυτρώσουμε στον καναπέ, μέχρι να βρούμε το κουράγιο να συρθούμε στο κρεββάτι μας, νιώθαμε τελείως αλοιφή) και αρχίζουμε τις έρευνες στο εξωτερικό του σπιτιού. Ευτυχώς οι βόθροι δεν είχαν γεμίσει και με
δυο-τρία καζανάκια έφυγε η μυρωδιά.


Επί τη ευκαιρία, κόλλησα και τα σήματα του γκαράζ , διότι την Κυριακή που μας πέρασε, είχαμε και αυτό το φαινόμενο #$#&*#*$)%^*#

(μα πόσο ΚΑΦΡΟΣ μπορεί να γίνει κανείς;)
και να μην μας λένε μετά "μα δεν έχει σήμα ότι είναι γκαράζ" (ναι, γιατί μπορεί να είναι αποθήκες της ΝΑΣΑ ή οι είσοδοι για το Κέντρο της Γης! γκρρρ).
Τώρα ΕΧΕΙ!

Έ! Αφού αρχίσαμε τις "εξωσπιτικές" ασχολίες, ας ασχοληθούμε λίγο και με τα ταλαίπωρα τα παρτέρια! Τα ξεχορτάριασα, ξερίζωσα ολόκληρα μέτρα από μια μυστήρια περικολάδα που απιελούσε να πνίξει τα δεντράκια, μάζεψα τα ξερά και όλες τις φερτές ύλες που τους φιλοδώρησε ο άνεμος (πλαστικά, ραβασάκια και άλλα αγνώστου ταυτότητος αντικείμενα) και φυσικά πότισα, διότι το αυτόματο ποτιστικό, σα να μην κάνει καλά τη δουλειά του. Ιδού τα αποτελέσματα.

Με πέσαν τα πάκια, αλλά το φχαριστήθηκα! Το περίεργο είναι ότι παρόλη την καταπόνηση, ένιωθα πιο ξεκούραστη από ότι όταν έφτασα στο σπίτι...μάλλον είναι καιρός να φτιάξω κι εκείνες τις ζαρντινιέρες με τα αρωματικά φυτά (δυόσμο, βασιλικό και λουίζα) και να φυτέψω και μερικές αγγελικές!

14 σχόλια:

Trilian είπε...

αχ τι ωραία λουλούδια... είδες τι χαρες σου δίνουν τα φυτά καμία φορά (όταν δεν είναι στην εντατική;black humor). Την ίδια διαπίστωση κάνω και εγω τον τελευταίο καιρό... μάλλον όπως ξεκουράζει το μάτι το πράσινο ξεκουράζει και την ψυχή...

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

ομορφα...
πολυ ομορφα, καλη μου!!!!
καλημερουδουλινια...
;p

Chrisa είπε...

'Εχετε πολύ ωραίο σπίτι!!!! Εγώ με τον κήπο δεν ασχολούμαι καθόλου... Στο γραφείο του Ανδρέα και στον κήπο δεν βάζω καθόλου χέρι!!!

An-Lu είπε...

@trilian
και όχι μόνο!

@βασιλική
Καλημερουλίτος!


@χρύσα
απ' ότι βλέπεις δεν είναι κήπος (ακόμα) κάτι πτωχά παρτεράκια είναι!

Кроткая είπε...

προκομένο κορίτσι... όχι σαν κάτι άλλες... αχ!

καλημερούδια!

Unknown είπε...

Σκέφτηκες ότι μπορεί να μην ξέρει καν να διαβάζει οπότε τα σήματα δεν αρκούν;

An-Lu είπε...

@ κροτ
Προκομμένη; Μαπααα! Μόνο κατά καιρούς με πιάνει!

@ νταρθ
Αμα είναι αναλφάβητος, τότε πως το πήρε το ρημάδι το δίπλωμα;(αλλά τι ρωτάω....στο ελλαδιστάν είμαστε!)
Ε! Κακό της κεφαλής του γιατί στα σίγουρα θα φέρω γερανό!

apousia είπε...

Με τη λουίζα θα τρίψεις τα χέρια σου,και θα τα δώσεις στο Βίκτωρα να τα φιλήσει..

Συνταγή,Οδυσσέα Ελύτη!

Πολλά φιλιά an-lu!

An-Lu είπε...

Δεν θα παραλείψω γλυκιά μου απουσία!

φιλιά σε σένα και το Γιάννο!

tassoula είπε...

καλημέρα!!τι ωραία που είναι...
!))

Jason είπε...

Είναι πάντα πολύ ευχάριστες αυτές οι γυναικείες περιγραφές των μικρών όμορφων στιγμών της μέρας.

Ώρες-ώρες νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πιο ευτυχισμένες από μας...

Marina είπε...

Καλημέρα. Για το που φτάνει η νοημοσύνη του Ελληνα όταν ψάχνει για πάρκινγκ..μη το ψάχνεις, ή μάλλον ψάξε την νοημοσύνη σε βαθύ πηγάδι. Τα δενδράκια και κόκκινα λουλουδάκια ποίημα. Το ξεχορτάριασμα είναι καλή γυμναστική μόνο που πιάνεται η μέσηηηη! Οσο για τα μυρωδικά που φυτεύεις..αχ! η ύστατη ευτυχία όταν θα περπατάς ανάμεσά τους, μέσα στις μυρωδιές..
Ονειρο

An-Lu είπε...

@ tassoula
Καλημερούδια & ελπίζω να περνάτε τέλεια στο κάμπινγκ!

@ jason
Μάλλον επειδή έχουμε την τάση να ψάχνουμε και να ψαχνόμαστε περισσότερο... ;-)

@ μαρίνα
Καλά...δεν σου λέω τίποτα για τη μέσηηη! Αλλά άξιζε τον κόπο!

An-Lu είπε...

@ μαρίνα
Μα το πιο αισχρό σε αυτή την περίπτωση, ήταν ότι υπάρχει ολόκληρο χωράφι (δε φαίνεται στη φωτό) που θα μπορούσε να παρκάρει, αλλά έπειδή τα γκαράζ έχουν και σκεπή, δεν ήθελε να βραχεί η τρύπα της κουκούλας του τζιπ του...Αν είναι δυνατόν!