24.1.09

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...



...που έτυχε να γεννηθώ σε ΑΥΤΗ τη χώρα...
(Το έναυσμα γι αυτή την δήλωση δόθηκε από μια ακόμα "ξεστρατισμένη";;; διαδήλωση υπέρ της Κούνεβα, η οποία μετά το Υπουργείο Απασχόλησης πέρασε από τα στενά του Γκαζιού με σαφή στόχο τα σπάσουν και να κάψουν τα μαγαζιά της περιοχής. Στην προσπάθεια τους να μαζέψουν "πολεμοφόδια" γιαυτό το σκοπό, έδειραν και γκαρσόνια, ενώ δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και τραπέζια για να σπάσουν και τις τζαμαρίες καταστημάτων, με κίνδυνο να λουστούν γυαλιά και άλλα υλικά πελάτες των εν λόγω καταστημάτων. Τα τσιτάτα περί "ταξικής πάλης" δεν με πείθουν διόλου, διότι αν δεν απατώμαι και τα γκαρσόνια "προλεταριάτο" δεν θεωρούνται από τους αριστερούς του καναπέ; Το αφιόνι που είδα στα μάτια αυτών που βαρούσαν τις τζαμαρίες, δεν οφείλεται σε αγανάκτηση, αλλά σε άλλα πράγματα...
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από αυτό που δήλωσα στον τίτλο.)

19 σχόλια:

diastimata είπε...

Τι έγινε πάλι;!;!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Δεν είσαι μόνη!

Кроткая είπε...

πάντως κατ'εμέ, το πού γεννήθηκες δεν σε χαρακτηρίζει.

Σταυρούλα είπε...

Είμαστε πολλοίίί! :)


Υ.Γ. Κουκλί το φτιάξες! Κι οι Ζυγίνες όνειρο! :)

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

Εντάξει, υπάρχουν και χειρότερες (Θινκ πόζιτιβ).

ellinida είπε...

Και καλά εμένα μου τα είπες αλλά οι άλλοι δεν ξέρουν.
Πες τα βρε γοργονί. Πες τα.
φιλιά

Dr_MAD είπε...

εγώ δε γεννήθηκα εδώ, αλλά μου φτάνει που μένω :-(

Suspect είπε...

Οποιος ντρεπεται που ειναι Ελληνας, ποτε δεν ειναι αργα. Μπορει να μεταναστευσει και να αλλαξει υπηκοοτητα.

Η χωρα μας εχει πολλα κακως κειμενα αλλα και πολλα καλα και τετοιες αφοριστικες δηλωσεις ακυρωνουν και την οποια δικαιη διαμαρτυρια...

Agobooks είπε...

Είμαι με τον MAD. Αλλα και μια κουβέντα για τη Κούνεβα, κάλα θα έκανε. Τι λες, Γοργόνα μου;

An-Lu είπε...

@ μαντάκο
Άσε...τα θερμά μου συλλυπητήρια...

@ ύποπτε
Όπως ανέφερα, οι αλόγιστες πράξεις βίας τέτοιου τύπου, ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τα όποια δίκαια διαδηλώνονται. Όσο για την αλλαγή υπηκοότητας...όλα είναι εφικτά.

@ ν.αγκο
Με έχει ήδη καλύψει ο σύζυξ επί του θέματος, πάτα το λινκ του ονόματος της Κούνεβα και θα καταλάβεις...

Sophia είπε...

H υπέρμετρη βλακεία τελικά είναι η υπέρτατη έκφραση του σοσιαλισμού (υπάρχει παντού και για όλους άφθονη)!!!! Το θέμα δεν είναι να ντρέπεται κανείς για το πού γεννήθηκε αλλά για το τι κάνει για να μην νιώσουν ντροπή οι υπόλοιποι που θα γεννηθούνε. Σε αυτό νομίζω, δεν πρέπει να ανησυχείς. Κι εμένα με τρελλαίνουν όλα αυτά, για αυτό, άντε, άντε, να μαζευόμαστε οι νορμάλ και να διασπείρουμε τις ιδεες και τα έργα μας, μπας και γλυτώσουμε τίποτα!

victor είπε...

Εγώ ξέρω ότι οι περισσότερες διαδηλώσεις των τελευταίων χρόνων έχουν αμαυρωθεί από αυτά ακριβώς τα αφηνιασμένα "παιδιά". Αναρωτιέμαι πόσα από αυτά κόψανε από το χαρτζηλίκι τους για να τα καταθέσουν υπέρ της Κούνεβα;

fpboy είπε...

μαζί σου.

βασίλης είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι, αλλά ποιος να βγει να τα πει με το όνομά τους ...

david santos είπε...

Excellent posting!!!!
Congratulations!!!!!!

tzo είπε...

Να μην ντρέπεσαι που γεννήθηκες εδώ, να ντρέπεσαι για τους έλληνες που δεν έχουν ελληνική παιδεία!!!
Παν μέτρον άριστων...δεν υπάρχει πια!

Кроткая είπε...

άντως αυτό που εγώ άκουσα -αλλά δεν ήμουν και παρούσα- ήταν ότι έσπασαν το BIOS επειδή διοργάνωσε βραδιά και καλά συμπαράστασης στην Κούνεβα, αλλά είχε βάλει κανονική είσοδο την οποία ο επιχειρηματίας τσέπωνε κανονικά.
Αν αυτό ισχύει, δε με χαλάει το σπασμένο το σπασμένο BIOS καθόλου. Δεν συμφωνώ βέβαια με την βία εναντίον όσων δουεύουν στο δηθενο-μάγαζο, αλλά τα τζάμια του ας σπάσουν, δεν έγινε και τίποτα.

Marina είπε...

Εχω παρατηρήσει ότι στο όνομα της άμοιρης της Κούνεβα, τελευταία έχουν γίνει πολλά έκτροπα, όπως αυτό που αναφέρεις. Δυστυχώς αυτό δείχνει πόσο εύκολα παρασύρονται νέα παιδιά (που ποτέ ίσως να μην ήταν βίαια σε άλλο χώρο) και μετατρέπονται σε όχλο. Ο όχλος ψάχνει για το φυτίλι που θα τον βοηθήσει να κάνει επεισόδια..και μετά ο καθένας πάει σπίτι του "εγώ δεν, ούτε που ξέρω, ούτε είδα" .

Μη ντρέπεσαι που γεννήθηκες εδώ, να χαίρεσαι που είσαι σε θέση, να βλέπεις, να συμμετέχεις (έστω και με κίνδυνο να σου έρθει η τζαμαρία κολλάρο), να αντιδράς και να μη δέχεσαι τη διαιώνισή τους.
Επί χούντας μου έλεγαν ότι όλοι θέλανε την ελευθερία τους και παλεύανε γι' αυτήν - για μιά ελεύθερη Ελλάδα. Οταν κατακτήθηκε η πολυπόθητη ελευθερία, δεν μπορέσαμε να τη συγκρατήσουμε για να μη γίνει αναρχία.
Ο καθένας τώρα στο όνομα της κάθε Κούνεβα, κάνει τα πάντα, επίθεση (στα γκαρσόνια που λές), κατάληψη, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας (Mamacas), οι αντιδρώντες σταμπάρονται για μία περαιτέρω παραδειγματική τιμωρία..
βγάλε εσύ άκρη τώρα πως θα ελευθερωθούμε απο αυτη την αναρχία.

An-Lu είπε...

@ krot
Τα γεγονότα που περιγράφω και ήμουν παρούσα, έλαβαν χώρα κάπου 1 χλμ μετά το BIOS σε μιά σειρά άσχετων μαγαζιών.
Όπως και να έχει, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τέτοιου είδους εκδηλώσεις βίας, διότι ποτέ δεν βγαίνει κάτι καλό από αυτές.