25.2.08

Σελίς 123...πάμε!


Άργησα λίγο να ανταποκριθώ στην πρόσκληση της φίλης ρενάτας, διότι το μόνο γραφείο που με έβλεπε, ήταν το εργασιακό μου. Μέσα στο ΣΚ όμως, μπόρεσα να καθίσω σπίτι και να σερφάρω από το "σπιτικό" τέρας. Εκτός από αυτό, το γραφείο φιλοξενεί πολλά περιοδικά και χαρτικά που θέλω να διαβάσω προσεχώς. Σκάλισα λίγο και βρήκα ένα μικρό βιβλιαράκι, δεν πίστευα ότι θα είχε πάνω από 100 σελίδες, απεδείχθη όμως ότι έφτανε αισίως τις 172. Αντιγράφω λοιπόν από την σελίδα 123, την 6η, 7η και 8η περίοδο, οι οποίες συμπίπτουν με τις πρώτες προτάσεις του κεφαλαίου 7.4.38
Coming over the crest of the hill behind Kastellani we see that a dance is in progress. From the grassy glades below, the shadow of the olive-tree is broken by clouds of dust, and the afternoon silence by the terrific giggling of donkeys-the pantomime comedians. Smoke from the fires, upon which whole kids are turning upon spits, rises lazily.
Το βιβλίο το προμηθεύτηκα ελέω αμαζονίου το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το διαβάσω όλο. Μάλλον είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνω άμεσα, αφού μου δόθηκε η δυνατότητα να το κρυφοκοιτάξω λόγω του παιχνιδιού.

ΥΓ Πρόκειται για το Prospero's Cell του Lawrence Durrell, το οποίο ουσαστικά είναι το ημερολόγιο του συγγραφέα κατά την παραμονή του στην Κέρκυρα, λίγο πριν το Β΄ΠΠ.
Και ο κλήρος πέφτει στους:
Γιουτζήν
Αρτανις
Σέβα
Αστεροειδή
Λούπα (πού την θυμήθηκα ε; κάποιο πουλάκι μου είπε ότι θα είναι διαθέσιμη μέσα στο Μάρτιο!)


ΥΓ Σήμερα πληροφορήθηκα ότι κλείνει το μπλογκ της η φίλη Κωνσταντίνα, αλλά ελπίζω να μην είναι για πάντα. Ανακάλυψα όμως και ένα καινούργιο μπλογκ, της Σοφίας Κ, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη μπλογκόσφαιρα.

8 σχόλια:

Dr_MAD είπε...

Αν έχει εξαντλητικές περιγραφές, όπως υποψιάζομαι, δε θα το προτιμήσω! Κανείς πάντως δεν ξέφυγε από αυτό το παιχνίδι χαχα. Καλή εβδομάδα κούκλα ;-)

Αλεπού είπε...

Το έχω διαβάσει! Είναι πολύ ωραίο βιβλίο :)

Σταυρούλα είπε...

Πολύ καλά! :)

Κρίμα που σταματά η Κων/να-επώνυμα τουλάχιστον απ΄ό,τι άφησε να εννοηθεί

Πολύ ευχάριστο όμως το νέο για την επιστροφή της Λούπας! :))

patsiouri είπε...

Χριστέ! Όλοι διαβάζετε σοβαρά βιβλία λοιπόν??? Εγώ έχω το Μικρό Νικόλα αλλά θα το αντιγράψω το βράδυ!
Ωραίο παιχνίδι, μπράβο στον εφευρέτη!

maika είπε...

το υπόλοιπο άραγε θα το διαβάσεις??
χε!!
;0))

Zooman είπε...

Ασχετο! αλλά τα αγόρια μου ξετρελλάθηκαν με το κομμάτι που έχεις ως χαλί!!ιδιαίτερα ο μικρός (5) ο οποίος κουνιόταν λές και ήταν σε συναυλία το άτομο!!!

Αλεπού είπε...

Έχεις πρόσκληση!

PiKei είπε...

Δεν το είχα δει και σου έστειλα πρόσκληση σήμερα κι εγώ. Οκέυ, έχεις καλύψει...