8.2.07

Party στο Λιμάνι!

Αναδημοσιεύεται με την άδεια της CD!


Στην τούρλα της Παρασκευής, 9/2/2007, το Λιμάνι της Αγωνίας κάνει πάρτυ αποκριάτικο και σας περιμένει.

Ο χώρος διεξαγωγής του event μας προβλημάτισε πολύ. Οι προτάσεις που είχαμε άπειρες και δεν ξέραμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε. Απορρίψαμε κατά σειρά χώρους όπως τη Μεγάλη Βρετάνια, το Μέγαρο Μουσικής (εδώ να σημειώσω ότι ο κ. Λαμπράκης μας ικέτευε με δάκρυα να γυαλίζουν στις άκρες των ματιών του), την Εθνική Πινακοθήκη (η κ. Πλάκα ομοίως) και άλλους, παρεμφερούς βεληνεκούς.

Για να αποφύγουμε τις πιέσεις, αλλά και για να τιμήσουμε την εντοπιότητα, καταλήξαμε σε έναν χώρο πολυτραγουδισμένο: κάτω στον Πειραιά, στα Καμίνια. Θυμάστε τον Παπαμιχαήλ στις αλήστου μνήμης "Διπλοπενιές", άξιο εκπρόσωπο της τιμημένης εργατιάς, να το τραγουδά σκαρφαλωμένος στην σκαλωσιά? Ε, σε έναν τέτοιο τιμημένο (τέως) εργατικό χώρο θα κάνουμε κι εμείς το Πάρτυ μας!


Πρόκειται για τον πολυχώρο "ΑΠΟΛΛΩΝΑ", που βρίσκεται στην οδό Πηλίου, απέναντι, σχεδόν, από την "ΕΛΑΪΔΑ" (Πειραιώς). Βαριέμαι να γράφω αναλυτικές οδηγίες, οπότε δείτε το σχεδιάγραμμα, είναι λεπτομερέστατο.


Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργική σας φαντασία (να δω πόσο ακόμα θα σας γλείψουμε για να έλθετε….), μασκαρευτείτε (ή κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε, τέλος πάντων…) και ελάτε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μαζί μια «τρελή βραδιά καρναβαλιού» (αχ, ρε Λαμπρούκο...).

Επειδή η ζήτηση αναμένεται μεγάλη (πού αλλού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη Ντόλλυ να ξεφτιλίζεται, ντυμένη ως
Μάγια η Μέλισσα????), και επειδή οι προσκλήσεις δεν είναι απεριόριστες, παρακαλούμε κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας στα τηλέφωνά μας ή στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.


Πολυχώρος "ΑΠΟΛΛΩΝ", Παρασκευή 9/2/2007. ώρα 21.00 μ.μ. και εντεύθεν.
Είσοδος με ποτό 5,00 €


Κρατήσεις κλπ στη Ντόλυ!