31.3.06

To post or not to post?



Το πιστεύετε ότι σχεδίαζα να ποστάρω φωτο γάτων και μου βγήκαν παπιά; Με έχουν κάνει γκολ τα αντισταμινικά! Ελπίζω να εξακουθούν να κολυμπούν στη λιμνούλα του Central Park (τα παπιά, όχι τα αντισταμινικά!).



Can any of you believe that I was planning to post photos of cats rather than these ducks ?(Βlame the antistamins)! Anyway, I bet they still swim around Central Park Pond (the ducks, not the pills!)

7 σχόλια:

lemon είπε...

(άσχετο με το ποστ σου!): πολύ χάρηκα που έχεις λινκ για τον κύριο Γκαζμέντ Καπλάνι, τον είδα μια μέρα στην τιβι και μου άρεσε η ηρεμία του, τον διαβάζω στην αθενς βοιζ, τώρα πάω να δω και το βλογ του απο το λινκ σου!
ευχαριστώ!

Neilys είπε...

to post ! χεχε πως το κάνεις αυτό ? στο επόμενο κάνε τις πάπιες γατιά

An-Lu είπε...

@lemon
χαίρομαι που βοήθησε το λινκάκι μου, διότι τυγχάνει να γνωρίζω τον Γκάζι προσωπικά και είναι πάντα ουσιαστικά τα γραφόμενά του.
@giorgi
Με τη βοήθεια της Μόργκι....θα το κάνω κι αυτό!

Λαμπρούκος είπε...

Έχω μια φωτό από το ίδιο μέρος με΄ένα σκίουρο και ένα παλιόπουλο, να σου τα στείλω να τα ποστάρεις και αυτά βρε κουτό!

Epicuros είπε...

Σε παραλκαλώ να μου πεις κι εμένα πώς γίνεται να φωτογραφίζεις γατιά και να μετατρέπονται σε παπιά... Βάζω αμέσως στο βλογ μου παπιά με την παράκληση να μου τα μετατρέψεις σε γατιά...
Καλό μήνα.

paragrafos είπε...

Το χρειαζόμαστε το φωτογαφικό σας χιούμορ και όχι μόνο!

Με αγάπη

Παράγραφος

An-Lu είπε...

@κ Νομάρχα
κάτσε να εξαντλήσω το σι-ντι με τις φωτό πρώτα! Έχω και το Γιούγκενχαϊμ!
@επίκουρε
οι φωτό έχουν βγει όπως είδες, στο ανέβασμα μπερδεύτηκα διότι δεν είχα βάλει τίτλους αλλά ήταν με τα κωδικά της μηχανής (ξέρεις DSC19348) ή κάτι τέτοιο.
@παράγραφε
χαίρομαι που βοηθώ έστω κι έτσι.